Pentuinfoa

Kasvattajana minulle on tärkeää, että pennut saavat arvoisensa loppuelämän kodin. Pennunostajat sitoutuvat kasvattamaan koirasta yhteiskuntakelpoisen ja mukavan koirakansalaisen. Tämä on koiran elämän ja yhteiselon sujumisen kannalta erittäin tärkeä edellytys. Tällöin sen kanssa on mukava touhuta ja harrastaa mitä vain. Erityisen kiitollinen olisin mikäli pennunostajat innostuisivat käymään muutamissa näyttelyissä ja tutkituttamaan koiran terveydentilan (rotukohtaisesti) Toivon, että pennunostaja pitävät minuun yhteyttä jatkossakin, niin hyvien kuin huonojenkin uutisten osalta.


Pentukyselyiden yhteydessä toivon että kerrot mahdollisimman kattavasti:

-perheestäsi

-asumismuodostasi

-koirakokemuksista

-muut lemmikit

-millaiseen tarkoitukseen etsit koiraa

-mahdollisia koira-allergioita?


Sopivia kotivaihtoehtoja/alustavia varauksia kartoitan jo ennen pentujen syntymää. Sitovia varauksia en kuitenkaan tee, ennen kuin pennut ovat syntyneet ja ensimmäiset kriittiset elinviikot on ohitettu. Haluan myös tavata mahdolliset pennunostajat aina kasvotusten ennen sitovan varauksen tekemistä. Näin myös ostaja pääsee tutustumaan minuun ja koiriin ennen lopullisen ostopäätöksen tekemistä. Pentuihin voi tulla tutustumaan niiden ollessa vähintään 4 viikkoisia.

Pennun Kasvattajana valitsen itselleni jäävän pennun/pennut ensimmäisenä.

Tämän jälkeen voidaan tehdä sitova varaus muista pennuista ja pennusta suoritetaan varausmaksu. Varausmaksun osuus vähennetään lopullisesta kauppahinnasta. Varausmaksu sitoo molempia osapuolia. Varausmaksua ei palauteta, mikäli varaus peruuntuu ostajan toimesta. Pentu valitaan pennun ostajan kanssa yhteisymmärryksessä. Pyrkimyksenä löytää heille juuri se sopivin pentu.

Pennut kasvavat keskuudessamme tottuen kaikkiin kodin askareisiin, ääniin, lapsiin, toisiin koiriin sekä kissoihin. Tutustumme autoiluun, ulkoiluun sekä pihapiirissä kaikennäköisiin asioihin ja muihin maatilan eläimiin.

Pennut luovutetaan 7-8 viikon ikäisinä. Useaan kertaan madotettuina, eläinlääkärin tarkastamina, sirutettuina, rekisteröityinä Suomen Kennelliittoon. Pennun luovutuksen yhteydessä allekirjoitetaan Suomen Kennelliiton sopimus koiran kaupasta. Pennut saavat mukaansa pienen pentupaketin, sekä kansion joissa tietoa rodusta sekä ohjeita pennun hoidosta että ruokinnasta yms.

Luo kotisivut ilmaiseksi!